روز جهانی لوپوس World Lupus Day 2015/ 1394
به مناسبت روز جهانی لوپوس مراسمی در روز جمعه هجدهم اردیبهشت یکهزارو سیصد و نودو چهار ساعت ده صبح تا دوازده ظهر در تالار ایوان شمس واقع در بزرگراه شهید گمنام ابتدای بزرگراه کردستان برگزار میگردد. شرکت برای عموم دوستان گرامی مبتلا به لوپوس و خانواده های ارجمند آنان ... متن کامل
به دلیل پیشرفت در تشخیص سریع و مدیریت درست بیماری لوپوس بیشتر بیماران می توانند مانند افراد سالم زندگی معمولی داشته باشد .مراجعه کنندگان گرامى به سایت لوپوس ، داشتن یک یا چند نشانه از آنچه دراین یادداشتها آمده است ؛ الزاما نشان دهنده درگیرى با بیمارى لوپوس نمى باشد . تشخیص بیمارى تنها بایستى توسط پزشک داده شود.   ***   مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشى داشته و توصیه پزشکى تخصصى تلقى نمى شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.   ***   بیش از حد توان خود کاری انجام ندهید.   ***   افکار منفی نداشته باشید، در عوض انرژی خود را صرف امور مثبت کنید.   ***   زمان بیماری ؛ شغل شما به کمک شما نمی‌آید، بلکه دوستانتان به شما مدد می‌رسانند، پس با آنها در ارتباط باشید.   ***   همیشه راه برای همه هموار نیست، زندگى برخورد با موانع ، غلبه بر آنها و حرکت است .    ***   هیچ کس مسئول خوشحال کردن شما نیست، مگر خود شما.   ***   من برنده ام ؛ چون می دانم مشکلات مانند صخره هایی هستند که در مسیر رود وجود دارند.اگر صخره نبود ، رود هیچ آوازی سر نمی داد!   ***   کلیه مطالب ذکر شده فقط و فقط برای افزایش آگاهی شما می باشد. در صورتیکه هر گونه ابهامی در مورد بیماری تان دارید حتما باپزشک خود تماس بگیرید و از مشورت با افراد غیر متخصص خوددارى نمائید .   ***   خوب زندگی کردن همراه با بیمارى لوپوس نیازمند برنامه ریزی مناسب برای پذیرش اثراتی است که بیماری بر روی جسم(تن) ، فکر و روح ( روان‌) دارد. در حقیقت این سه پدیده جدایی ناپذیرند به دیگر عبارت ، بهبودی یکی منجر به بهبودی دیگری است.   ***   خوب زندگی کردن با لوپوس یعنی اندیشیدن درمورد توانائیها نه ناتوانی ها .
بدين وسيله به اطلاع كليه بازديد كنندگان سايت لوپوس ميرساند:
1- هر گونه اطلاع رسانی در مورد برگزاری همايش های لوپوس و جلسات پرسش و پاسخ
2- جمع آوری كمك مالی جهت انجمن حمايت از بيماران لوپوس
3- ارسال هر گونه پست الكترونيك به كاربران
تنها بايستی از طريق انجمن حمايت از بيماران لوپوس و با هماهنگی شماره تلفن 88220065 منشی انجمن لوپوس صورت بگيرد . بديهی است ارسال پست الكترونيك به كاربران، كه با هماهنگی و از طريق انجمن حمايت از بيماران لوپوس و سايت لوپوس نباشد ، مسئوليتی را متوجه اين دوسايت نخواهد كرد.
کنترل استرس در بیمارى لوپوس
files_articles_getty_rf_photo_of_father_pushing_son_in_wheelbarrow[df9c9573df4f5374bddb120adfecf0e4].jpg

ده راهکارى که میتوانید براى کنترل و مقابله با تعارض ها و کشمکش هاى درونى بکار بگیرید: درگیرى ها و تعارض هاى درونى انرژى زیادى از ما میگیرد،و زمانى که فردى با بیمارى لوپوس دست به گریبان است ، این درگیرى هاى ذهنى و تعارضات درونى انرژى وى را بسیار تحلیل مى برد. اگر شما تلاش فراوان کرده اید تا مشکلى را از پیش پاى خود بردارید و در این کار پیروز نبوده اید ، این ده راهکار را به منظور کنترل بهتر تضادها و تعارضات روحى و روانى خود به کار ببرید :

1- برنامه ریزى براى آینده : تصور و اندیشیدن راجع به آینده کمک مى کند تا شما وراى مشکلات موقت فعلى فکر کنید و متمرکز شوید .

2- دور اندیشى و تغییر در شیوه نگرش : قدرى درنگ و توقف نموده شرایط را مجددا ارزیابى کنید و کوشش نمایید تا با مشکل به صورت فرصتى براى آموختن چیزهاى تازه در زندگى برخورد نمایید .

3- انتخاب واکنش ها ى کمتر اضطراب آور : بدنبال راهکار هایى باشید که کمتر موجب برانگیختگى روانى و اضطراب شوند . رانندگى پرسرعت و بى مهابا ، پرخورى ، استفاده از سیگار یا مواد هرچند موقتا مى تواند موجب تسکین در فرد شود ولى در نهایت اضطراب و برانگیختگى را افزایش مى دهد ، در حالیکه صحبت با یک دوست ، انجام تمرینات ورزشى و پیوستن به گروههاى حمایتى که مشکل مشابه دارند میتواند به عنوان راهکارهایى براى کاهش برانگیختگى و اضطراب مورد استفاده قرار گیرد .

4- سرمایه گذارى نیرو و انرژى ذهنى در جاى دیگر : انرژى ذهنى و روانى خود را بیش از حد بر مشکل و درگیرى پیش آمده متمرکز نسازید . فکر کردن ، صحبت و درگیرى با مشکل باید به حداقل برسد . ( اضافه میشود که منظور نویسنده از جمله فوق ، عدم پیگیرى بیمارى یا مشکل نیست بلکه پرهیز از اشتغال فکرى بیش از حد با مشکل است به گونه اى که قسمت عمده انرژى فرد صرف امور مثبت و سازنده شود .)

5- نقش و مسئولیت خود شما در زندگى : به یاد داشته باشیم اغلب درگیرى ها ، تضادها ، تعارضات نیاز به دخالت و مشارکت متقابل طرفین دارد یا به عبارت دیگر در اغلب موارد خود فرد نیز نقش فعالى در شروع یا تداوم تعارضات و درگیرى ها دارد گرچه ممکن است خود به این مساله آگاه نباشد . لذا با شناسایى نقش رفتارهایى از فرد که مى تواند موجب آغاز یا تداوم مشکل گردد ، میتوان تعارضات و درگیرى ها را کم کرد .

6- تعدیل انتظارات و توقعات : توجه داشته باشید که هدف صرفا کم کردن یا تخفیف خواسته هاى فرد نیست بلکه تغییر در استاندارها و معیارهاى سنجش و مقایسه با دیگران است . به نحوى که استاندارهاى وضع شده کار آمد و واقعى باشد .

7- کسب انرژى : براى افزایش ذخیره انرژى باید به روابط مستحکم خانوادگى ، رفتن به باشگاه هاى ورزشى و ورزش هاى جمعى ، ادامه تحصیلات ، گذراندن وقت با دوستان صمیمى و از این قبیل کارها پرداخت .

8-تعبیر و تفسیر شخصى شما از واقعه - زندگى آموزگار سختگیرى است اما فراموش نکنیم که در پس این سختگیرى درس هاى ارزنده ایى نهفته است .باید کوشید که گناه را به گردن دیگران نینداخت و بدون قربانى کردن یا اتهام به کسى رویدادها را آنگونه که هست به درستى شناخت . به جاى عبارت " بار دیگر من یک قربانى هستم " به خود بگویید " مشکل است اما من در حال آموختن درس و تجربه اى ارزشمند هستم " .

9-حل و فصل کردن احساسات منفى : با کسانى که مورد اعتماد شما هستند گفتگو کنید ، مطالعه کنید ، ورزش کنید یا نامه هایى در خصوص موضوعات با افرادى که ذهن شما را درگیر نموده ، بنویسید البته نامه هایى که هرگز نخواهید فرستاد .

10- تاکید بر نقاط قوت شخصیت : تلاش کنید وجوه مثبت شخصیت خود را فعال کنید و بهترین چهره خود را برگزینید و متقابلا از واکنش هاى کنترل نشده و نامناسب بپرهیزید . 

شاد و پیروز باشید

برگرفته از سایت :www.lupus.org  

برگردان از : م. یزدانی . گروه بیماران لوپوس.www.lupus.ir